Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΠΑΜΕ:Καταγγελία για προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων

Ενώ από τις 9 π.μ. θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει η διαδικασία νομιμοποίησης των αντιπροσώπων για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ και ενώ εκκρεμούν οι σοβαρές καταγγελίες του ΠΑΜΕ για τουλάχιστον 53 αντιπρόσωπους που δεν πρέπει να πάρουν μέρος, λόγω νόθων και παράτυπων ενεργειών, καμία τέτοια διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ δεν έχει
συνεδριάσει, ενώ δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες.
Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, από το πρωί security, γνωστοί τραμπούκοι της Καλαμάτας μαζί με ομάδα εργατοπατέρων, τρομοκρατούσαν και απειλούσαν ενώ εξελίσσεται ένα προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.
Παράλληλα, καταγγέλλεται το κλίμα που προσπαθούν να στήσουν από τα χαράματα, καθώς έχουν ειδοποιήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «να περιμένουν επεισόδια» στο χώρο του ξενοδοχείου. Στο κλίμα της προβοκάτσιας συμβάλλει και η κυβερνητική ΕΡΤ, με «ανταποκρίσεις» όπως  «μέλη του ΠΑΜΕ είναι εκεί» και «αναμένεται να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του συνεδρίου».