Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Σύσκεψη στις 14 Μάρτη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μάρτη.
Σωματεία που συσπειρώνονται στις γραμμές του ΠΑΜΕ καλούν σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 14 Μάρτη στις 7 μ.μ., με θέμα «Η οργάνωση της δράσης ενάντια στο "Αναπτυξιακό Συνέδριο" για την Κεντρική Μακεδονία που διοργανώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».
Τα σωματεία στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Θεωρούμε πως το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και τα σχέδιά της για την περιοχή μας, που δεν υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης, πρέπει να έχουν ανάλογη απάντηση από την εργατική τάξη. Για το σκοπό αυτό, τα ΔΣ των σωματείων που υπογράφουν καλούν σε σύσκεψη όλα τα εργατικά σωματεία και συνδικάτα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα την Τετάρτη 14 Μάρτη στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32), με θέμα "Η οργάνωση της δράσης μας ενάντια στο "Αναπτυξιακό Συνέδριο" για την Κεντρική Μακεδονία πού διοργανώνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ" προκειμένου να οργανώσουμε την αντίσταση και αντεπίθεση της εργατικής τάξης της περιοχής μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και της αστικής τάξης που μας θέλουν δούλους τον 21ο αιώνα.
Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης
Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής
Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Νομού Θεσσαλονίκης».