Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Με την απεργία στις 14 Νοέμβρη συνεχίζεται ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά

Nα συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και στην απεργιακή κινητοποίηση στις 14 Νοέμβρη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10 π.μ. καλεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά συνεχίζεται και ενημερώνοντας για μια σειρά δράσεις του σωματείου στην κατεύθυνση αυτή.
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, η πρόεδρος και ο γραμματέας του Συλλόγου συναντήθηκαν την Παρασκευή 9 Νοέμβρη στο
γραφείο της υφυπουργού Κ. Νοτοπούλου, με τον υπουργό Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση και του επέδωσαν πρόταση για νομοθετική ρύθμιση που αφορά στους συναδέλφους συμβασιούχους,  για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου. Η ίδια πρόταση δόθηκε και στον υπεύθυνο του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γ. Αγγελόπουλο.  
Αναφέρει επίσης ότι στις 8 Νοέμβρη «στο πλαίσιο του μαχητικού συλλαλητηρίου του σωματείου μας με βασικό αίτημα μόνιμη και σταθερή δουλειά, αντιπροσωπεία του συναντήθηκε θέτοντας το ζήτημα στην υφυπουργό κ. Νοτοπούλου. Ζητήθηκε από τα μέλη της κυβέρνησης όπως προχωρήσουν άμεσα στην κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή, στην κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Τους διαμηνύσαμε ότι εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Η ίδια πρόταση κατατέθηκε και σ’ όλα τα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) από τα ταξικά συνδικάτα και τους συναγωνιστές μας των Επιτροπών Αγώνα στην Αθήνα, στις 8/11, μέρα  δράσης των ταξικών συνδικάτων για μόνιμη και σταθερή δουλειά».