Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Καισαριανή:Η.Σταμέλος«Θα είμαστε στο δρόμο, στην πρώτη γραμμή της πάλης, και μαζί μπορούμε να πετύχουμε»(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τις ευχαριστίες του προς το λαό της Καισαριανής εξέφρασε ο νέος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος σε δηλώσεις του από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».Υποσχέθηκε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συνεχίσει να είναι στο πλάι του λαού και θα συνεχίσει τις ηρωικές παραδόσεις του Μανωλίδη, του Μακρή και του Κατημερτζή.
«Θα συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη επιμονή, αυτό που προέχει σήμερα είναι να παλέψουμε μαζί για τα καυτά προβλήματα των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων, των νέων. Θα είμαστε στο δρόμο, στην πρώτη γραμμή της πάλης, και
μαζί μπορούμε να πετύχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα.

Στην Καισαριανή βρίσκεται και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
Αυτή την ώρα, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους της Καισαριανής, από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς την κεντρική πλατεία της Καισαριανής, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Δήμαρχος αγωνιστής, όχι διαχειριστής» και «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία».
Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ). 
Από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι και οπαδοί, αναμένοντας τα αποτελέσματα.