Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για το γεμάτο αυτοθυσίες αγώνα του λαού μας, ενάντια στο φασισμό - ιμπεριαλισμό, για το ρόλο που έπαιξε η αστική τάξη με τα κόμματά της

Με αυτό το  σύνθημα οι

ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΑΕΑ/ΔΣΕ - ΜΑΣ
καλούν για αγωνιστικό γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη
Την Δευτέρα 28/10, στις 10 π.μ., στην πλατεία Κοραή
Οι Λαϊκές Επιτροπές Δήμου Αθήνας, η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και το ΜΑΣ καλούν το λαό της Αθήνας στην εκδήλωση που πραγματοποιείται ανήμερα, στις 10 π.μ., στην πλατεία Κοραή για την 28ηΟκτωβρίου, ημέρα τιμής και μνήμης για τους αγώνες του ελληνικού λαού, ενάντια στο φασισμό και τους κατακτητές.
Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή τους:
«Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για το γεμάτο αυτοθυσίες αγώνα του λαού μας, ενάντια στο φασισμό - ιμπεριαλισμό, για το ρόλο που έπαιξε η αστική τάξη με τα κόμματά της, προκειμένου να μην περάσει η παραχάραξη και η διαστρέβλωση της ιστορίας των λαών, που επιχειρεί η ΕΕ μέσα από την εξίσωση του θύτη και του θύματος.
Σήμερα, καλούνται οι εργαζόμενοι και η λαϊκή οικογένεια να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στη στρατηγική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων, στα μέτρα και τα μνημόνια της εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν με την πολιτική τους.
Το ταξικό μας συμφέρον μας επιβάλλει να απομονώσουμε τη δολοφονική, νεοναζιστική ΧΑ και να αποκαλύψουμε το ρόλο της. 
Πίσω από τη δημαγωγία της κρύβεται το αίμα των εργατών, Ελλήνων και ξένων, κρύβεται η μπόχα και η σαπίλα του συστήματος.
Χρειάζεται να οργανώσουμε όλοι τη δράση μας στους χώρους δουλειάς και τις συνοικίες.
Βαδίζοντας πάνω στο δρόμο της Λαϊκής Συμμαχίας και αντεπίθεσης, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσει ο πλούτος της χώρας στους εργαζόμενους. 
Να μη χρειαστεί να ξαναχύσει το αίμα του ο λαός σε κανέναν πόλεμο ιμπεριαλιστικό».