Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Θεσσαλονίκη: Με κινητοποίηση απέτρεψαν τη διακοπή ρεύματος σε οικογένεια ανέργων

Να μην διακοπή το ρεύμα σε οικογένεια ανέργων που αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ πέτυχε, μετά από κινητοποίηση που πραγματοποίησε το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ στην Παπαναστασίου, η Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.
Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή σημειώνει:

«Μια οικογένεια χτυπημένη από την ανεργία, δύο συνάνθρωποί μας χρειάζονται την υπεράσπισή μας και την αλληλεγγύη μας, αφού λόγω χρόνιας αδυναμίας τους να αντεπεξέλθουν στο λογαριασμό της ΔΕΗ, έχει συσσωρευτεί ένα μεγάλο ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να είναι έτοιμη να προβεί στη διακοπή της ηλεκτροδότησής τους, με την αφαίρεση της "χελώνας".
Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους και να απαιτήσουμε διακανονισμό, ανάλογο με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Σε παρόμοια κινητοποίηση που είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν είχε επιτευχθεί η διατήρηση του ρεύματος για την εν λόγω οικογένεια και ο βολικός διακανονισμός παρόλο το υπέρογκο ποσό. Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, οπότε η πίεσή μας προς της ΔΕΗ πρέπει να είναι εντονότερη. Ας είμαστε όλοι εκεί».
πηγη