Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Συρφετός....

Θυμάστε εκείνον τον Αρτέμη Σώρρα, που μιλούσε για κάποιο ομόλογο αμύθητης αξίας, με το οποίο θα μπορούσαν να αποπληρωθούν τάχα όλα τα ιδιωτικά και δημόσια χρέη της χώρας, αρκεί να το ζητούσε ο καθένας με μια αίτηση στο κόμμα του, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο; 
Τώρα, με ηχογραφημένα μηνύματα από το μέρος που κρύβεται, ζητάει από τους οπαδούς του να αποπληρώσουν οι ίδιοι τα χρέη τους! Τέρμα τα ομόλογα, τέρμα και οι υποσχέσεις!Τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός και αποκαλύφθηκε η κοροϊδία, ο λαός πρέπει να δει καλύτερα το ρόλο όλου αυτού του συρφετού, που με τη ρητορική και τις παρεμβάσεις του προσφέρει βολικές υπηρεσίες στο σύστημα, μιας και κρύβονται οι πραγματικές αιτίες της λαϊκής ανέχειας και προβάλλονται ως διέξοδος «λύσεις» που δεν υπακούν σε καμιά λογική. 

Βέβαια, μορφώματα τύπου Σώρρα ενδύονται διάφορες περιβολές, αλλά η αγαπημένη τους είναι η ακροδεξιά, την οποία ωστόσο φροντίζουν επιμελώς να κρύβουν. 
Σε κάθε περίπτωση, ο λαός είναι αυτός που πρέπει να στείλει στον αγύριστο τέτοια μορφώματα, που δηλητηριάζουν λαϊκές συνειδήσεις και είναι το ίδιο σάπια με το σύστημα που υπηρετούν.

Παρασκευή 5 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ