Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Χαϊδάρι: «Σταθείτε στο ύψος σας και αναμετρηθείτε με την αντιλαϊκή πολιτική υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση"»

«Να σταθούν στο ύψος τους και να αναμετρηθούν με την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική, αξιοποιώντας ως πολύτιμο όπλο και την ψήφο τους υπέρ του ΚΚΕ και της "Λαικής Συσπείρωσης" στις επικείμενες εκλογές», κάλεσε ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας την Κυριακή 27 Απρίλη σε μαζική, ανοιχτή σύσκεψη σε κεντρικό καφέ της πόλης.

«Να τα δώσουμε όλα στις 3 εβδομάδες που απομένουν μέχρι

τις εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Σελέκος, «για να φτάσει παντού η φωνή, το κάλεσμα, οι θέσεις και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της "Λαικής Συσπείρωσης"». Το βράδυ των εκλογών, συνέχισε, «οι κόκκινες κουκκίδες, οι "φωτιές αντίστασης" να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες, ώστε ο λαός από καλύτερο σημείο να δώσει την μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου αλλά και των άλλων επίδοξων "σωτήρων", όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τα άλλα "μείγματα διαχείρισης" και με το "ψηφίζουμε στις 25 και φεύγουν", επιχειρούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στα δόκανα του ευρωμονόδρομου και εντός των ορίων του καπιταλιστικού συστήματος».

Σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Σελέκος υπογράμμισε: « Το ΚΚΕ, η "Λαϊκή Συσπείρωση" απλώνουν το χέρι σε όλους τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τους καλούν με τη συσσωρευμένη εμπειρία χρόνων που έχουν να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα, να αποτινάξουν από επάνω τους τους δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους υποψήφιους, που είναι καραμπινάτα στηρίγματα εκείνων των πολιτικών κομμάτων που τους έχουν οδηγήσει στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Από κοινού με το ΠΑΜΕ, τις δυνάμεις της Λαικής Συμμαχίας, τα ταξικά σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές και τις επιτροπές αγώνα, να οργανώσουν την πάλη τους για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές σε όφελός τους, παίρνοντας οι ίδιοι τον πλούτο που παράγουν στα χέρια τους». Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου έκανε εκτενή αναφορά στις επιπτώσεις από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές στα πλαίσια της ΕΕ, ενώ καυτηρίασε τα «αρραβωνιάσματα», τις «κουμπαριές»τους «γάμους» αλλά και τα «συνοικέσια» άσχετα από την κατάληξή τους, μεταξύ άλλων υποψηφίων στο Δήμο, λέγοντας ότι επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση - προειδοποίηση του ΚΚΕ και της «Λαικής Συσπείρωσης», ότι αποτελούν υποψηφιότητες - αναχώματα παγίδευσης της λαϊκής οργής και αγανάκτησης, σε ανώδυνα για το σύστημα μονοπάτια.

Τέλος, ο Μιχάλης Σελέκος κάλεσε στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, την Πέμπτη, στις 10 το πρωί. Επίσης στην εκδήλωση, την ίδια ημέρα, στις 8.30 το πρωί, στην είσοδο του στρατοπέδου Χαϊδαρίου, που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην περιοχή, ως φόρο τιμής στους κομμουνιστές, αγωνιστές φυλακισμένους, 200 εκ των οποίων μεταφέρθηκαν από το Στρατόπεδο και εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής από τους Γερμανούς ναζί, κατακτητές. Στη σεμνή αυτή εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών με την «Λαϊκή Συσπείρωση».