Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Βάσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ 2013


Ανακοινώθηκαν οι Βάσεις εισαγωγής 2013 και τα ονόματα των επιτυχόντων σε Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.



Σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας προς όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ενημερώνει ότι την Πέμπτη 29-08-13 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Δ/νσεων Δ.Ε. θα αποσταλούν οι επιτυχόντες κατά Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) της αρμοδιότητάς τους.Φέτος αναμένεται μεγάλη πτώση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία που πιθανότατα θα ξεπεράσουν τα 1000 μόρια σε κάποια τμήματα.Αγωνία τέλος λοιπόν για χιλιάδες οικογένειες. Έναρξη μίας νέας "περιπέτειεας" για πολλά νέα παιδιά που θα αναζητήσουν φοιτητική στέγη σε άλλες πόλεις από τον τόπο κατοικία τους και για εκείνα τα παιδιά που θα αναζητήσουν μία νέα πορεία εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ.

κατεβάστε το αρχείο με τις βάσεις  η απλά δείτε   τις βάσεις......





ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ


                     90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-2013


                    90%-ΓΕΛ&ΕΠΑΛ(Β)-ΕΣΠΕΡΙΝΑ-2013












Σε ορισμένες περιπτώσεις η πτώση είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και τα 1.000 μόρια.

Σε αυτό συνηγορούν, η κάθετη πτώση στον αριθμό των αριστούχων, η συγκέντρωση των βαθμολογιών στις μεσαίες κλίμακες (12-17) και οι απογοητευτικές επιδόσεις σε κρίσιμα μαθήματα όπως τα αρχαία ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης και η φυσική θετικής και τεχνολογικής που αναμένεται να συμπαρασύρουν σε πτώση μια σειρά σχολών, ακόμα και από αυτές που θεωρούνται υψηλόβαθμες.


οι βάσεις σε όλες τις σχολές

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ