Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Χώροι στάθμευσης ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης : Τέρμα οι κουβέντες---<<< ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ >>>

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 04/06/2013 Δ.Σ. Πρακτικό



Πάγια θέση μας για το θέμα των χώρων στάθμευσης είναι πως όσο η κρίση βαθαίνει και τα αντιλαικά μέτρα εξαθλιώνουν το λαό τόσο και το πρόβλημα χωρητικότητας στις πιάτσες θα οξύνεται.

Λύση στο πρόβλημα δεν θα υπάρξει ακόμη κι αν το αίτημα μας για δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης η της μεταφοράς τους να γίνει αποδεκτό , 
εάν δεν συνοδεύεται και από την ανοχή των αρχών  και για να μην θεωρηθούμε μετά Χριστό προφήτες ,
το είχαμε επισημάνει από πέρυσι όταν πρωτοξεκίνησε το κυνηγητό ,όπως είχαμε πει πως μόνο με δυναμική αντίδραση θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Τα παρακάλια και οι εξαντλητικοί δημοσιοσχετίστικοι διάλογοι ειδικά σήμερα είναι στη λογική του μικρότερου κακού και στο παζάρι του πόσα θα χάσεις.
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη πως ζούμε σε άλλη εποχή ,δεν τους ζητάμε ρουσφέτι
 --ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ--
Αυτό το τελευταίο ,δηλαδή την ανοχή ,έπρεπε εξ'αρχής να το κάνουμε απαιτητό μιας και γνωρίζουμε πως τα 150 παράνομα σταθμευμένα ταξί δεν μπορεί να είναι το πρόβλημα στο κυκλοφοριακό της πόλης 
την στιγμή που στο κέντρο λιμνάζουν καθημερινά χιλιάδες παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ .

Χρέος της πολιτείας είναι να μας βρει λύση
μιας και δεν είναι δυνατόν να εξαυλωθούμε εκτός και αν αυτό επιδιώκουν με την τακτική του <<νόμους και τάξη>>,ώστε σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα νομοθετικά μέτρα που ψηφίστηκαν εναντίον μας αλλά και με αυτά που αναμένονται,να βγούμε μια ώρα αρχύτερα από τη μέση για να μείνει ελεύθερο το πεδίο στους μεγαλοκαρχαρίες που καραδοκούν σαν τα όρνια πάνω στο κουφάρι.
Επίσης αυτό που έπρεπε και πρέπει έστω και τώρα να απαιτήσουμε δυναμικά είναι να σταματήσει άμεσα το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού με την δημοτική αστυνομία.
Δεν επιτρέπετε εδώ και ένα μήνα να καταδιώκονται συνάδελφοι από τις πιάτσες σαν να είναι μιάσματα και το προεδρείο να είναι παθητικός θεατής,ενώ εξαντλείται σε διαλόγους τύπου κοινωνικών εταίρων ΣΕΒ,ΓΣΕΕ που σφαγίασαν ότι θύμιζε δικαίωμα.
Η καθυστέρηση αντίδρασης και τακτικής της αδράνειας καθιστά το σωματείο σε συνένοχο της εφαρμογής του δόγματος του σοκ που θέλει να μας επιβάλει ο Δήμος με το συνεχή κυνηγητό ώστε να μας γίνει συνείδηση η απαγόρευση και οι κλήσεις που θα αρχίσουν να κόβουν από μεθαύριο ενώ απαξιώνεται το σωματείο στα μάτια των συναδέλφων κάτι που δεν θα επιτρέψουμε επ' ουδενί.
Όταν ο άλλος παίρνει το μαστίγιο και σε μαστιγώνει και εσύ κάθεσαι άπραγος στην αρχή θα πονέσεις,με τον καιρό όμως θα αρχίσει να σου αρέσει.Αυτό επιδιώκουμε;
Κι όλα αυτά ενώ κάναμε στο παρελθόν δωράκι στον Δήμο 5.000 €, ενώ του κάναμε το χατηράκι να αστυνομεύσουμε την πιάτσα στα Ιλίσια παίρνοντας και τα εύσημα της δημοτικής αστυνομίας κι ενώ έκανε δήθεν ο ίδιος Μπουτάρης παρέμβαση στην τροχαία να σταματήσουν από κοινού το κυνηγητό και το ανέλαβε εργολαβία ο ίδιος.
Απέναντι μας έχουμε μια δημοτική αρχή που με την τακτική του αέναου διαλόγου που ακολουθείτε να μας εμπαίζει και μια πολιτεία που θα εξαπολύει ανελέητο κυνηγητό οπότε είναι να μας περάσει νέα μέτρα για να είμαστε σκυφτοί,φοβισμένοι και υποτελείς.