Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Οι κάλπες έκλεισαν, δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών λεπτό προς λεπτό στο 902.gr

Κυριακή των εκλογών μένουμε στο portal και το webradio 902.gr για άμεση, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα σε δήμους και περιφέρειες. Έγκαιρα και περισσότερα στοιχεία για την εκλογική δύναμη της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Καταγραφή και σχολιασμό όλων των εξελίξεων που θα αναδείξουν οι κάλπες. Με ροή ειδήσεων και αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, με ρεπορτάζ και αναλύσεις, αλλά και με ενημερωτικές εκπομπές στο webradio, το 902.gr, θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Στο portal


Κάτω ακριβώς από την στήλη της Ροής Ειδήσεων («Τώρα»),

βλέπετε μια διαδραστική στήλη, στην οποία με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την σελίδα του portal, έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτομερώς και σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα κάθε Περιφέρειας, Δήμου και Δημοτικής Ενότητας που επιθυμείτε, όπως αυτά δημοσιεύονται από το υπουργείο Εσωτερικών και την ώρα ακριβώς που δημοσιοποιούνται από το υπουργείο Εσωτερικών.
http://www.902.gr/
Σε λίγο, στη θέση της στήλης «Σημαντικά», στην αρχική σελίδα του portal, θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε πίνακες οι οποίοι θα εναλλάσσονται, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα στις περιφέρειες αλλά και σε μεγάλους δήμους της χώρας. Οι πίνακες θα ανανεώνονται συνεχώς σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να σταματήσετε την ροή ή και να μετακινηθείτε ανάμεσα στους πίνακες που σας ενδιαφέρουν.

Στο webradio

Από τις 18:30, ελιναι «στον αέρα» έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Η ροή των αποτελεσμάτων, με ειδήσεις, αναλύσεις, ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα και ρεπορτάζ.