Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Καλαμαριά: Ψηφοθηρική διανομή τροφίμων από τον απερχόμενο δήμαρχο

Απροκάλυπτα ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμαριάς, δύο μόλις μέρες από τις εκλογές μοίρασε σε 150 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου είδη πρώτης ανάγκης.

Μάλιστα οι δικαιούχοι είχαν κάνει τη σχετική αίτηση πριν από μήνες, όπως καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλαμαριάς.

Η καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναφέρει:

«Δύο μέρες πρίν τις δημοτικές εκλογές ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλαμαριάς Μπακογλίδης επέλεξε να μοιράσει μέσω της Αντιδημαρχίας "Αλληλεγγύης" και "Δημόσιας

Υγείας" σε 150 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου (που είχαν κάνει αίτηση πριν από μήνες) τις "πλουσιοπάροχες" προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης.

Δηλαδή, σε κάθε φτωχή και άνεργη λαϊκή οικογένεια, με βάση αυστηρά οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, έδωσαν για να επιβιώσει για 2 εβδομάδες 3 ρίζες μαρούλι, 2 κουτιά γάλα εβαπορέ, 2 κονσέρβες κονκασέ, 1 λίτρο λάδι, 1 σακουλάκι ρύζι, 1 σακ. μακαρόνια, 1 σακ. κριθαράκι, 1 ζάχαρη και 2 ρολά χαρτί υγείας!!!

Αυτοί που καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, που στηρίζουν τις πολιτικές της ΕΕ και των κομμάτων τους, έρχονται ως "σωτήρες" δυο μέρες πριν τις εκλογές πετώντας του λίγα ψίχουλα "αλληλεγγύης", εκβιαστικά, για να του πάρουν την ψήφο. Τόσο αξιολογούν την αξιοπρέπειά μας!!

Είναι οι ίδιοι, ο Μπακογλίδης και η παράταξή του, που υποχρεώνουν τους εργαζόμενους του δήμου μέσα στα εργοτάξια – τσιφλίκια του να του κατασκευάζουν τα προεκλογικά ταμπλό του.

Είναι αυτοί που αλωνίζουν τις τελευταίες εβδομάδες μέσα στα σχολεία, κάνοντας προπαγάνδα και μοιράζοντας το προεκλογικό τους υλικό στους μαθητές χωρίς να ενοχλείται κανένας. Τους ενοχλεί, όμως, όταν έξω από τα σχολεία η ΚΝΕ έρχεται σε επαφή με τους μαθητές. Φυσικά, όταν λένε "έξω τα κόμματα από τα σχολεία" εννοούν μόνο το ΚΚΕ. Μάλιστα, γυμνασιάρχης υποψήφιος του Μπακογλίδη αυτές τις μέρες καλούσε τους μαθητές του Γυμνασίου του να πουν στους γονείς τους να τον ψηφίσουν!!!

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Καλαμαριάς σας καλεί να γυρίσετε την πλάτη σε όλους αυτούς τους υποψήφιους που εμφανίζονται "ως ανεξάρτητοι", "υπερκομματικοί" ή ως "ενωτικοί και εκφραστές της αριστεράς".

Κοροϊδεύουν για να πάρουν την ψήφο σας.

Πίσω τους είναι κρυμμένα κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ή προσωπικές φιλοδοξίες.

Ψηφίζουμε παντού "Λαϊκή Συσπείρωση",

στο Δήμο Καλαμαριάς Βικέντιο Αντωνάκη, στην Περιφέρεια Γιάννη Ζιώγα».


http://www.902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/43858/kalamaria-psifothiriki-dianomi-trofimon-apo-ton-aperhomeno-dimarho