Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επιτροπή Αγώνα Ταξί Θεσσαλονίκης:Κανένας συνάδελφός μας,μόνος του στην κρίση.Κινητοποίηση στο ΚΕΑΟ την Τετάρτη 9 Ιούλη ενάντια στις κατασχέσεις

Η Επιτροπή Αγώνα Ταξί Θεσσαλονίκης συμμετέχει και καλεί όλους τους συναδέλφους στην παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις κατασχέσεις ,την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 9.00 πμ ,στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ),οδός Βαλαωρίτου 38.
Συνάδελφε,
τα ειδοποιητήρια  για κατασχέσεις από το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών

έρχονται.
Θα τους  το επιτρέψουμε;
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Οι διάλογοι και τα παζαρέματα από μεριάς Σωματείου,
έχουν αποδείξει ότι δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα ,αντίθετα είναι για να σπέρνουν αυταπάτες ,αναμονή και να ευτελίζουν την αποτελεσματικότητα του αγώνα.Με κατεύθυνση της ΕΕ δημιουργήθηκε το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών ( ΚΕΑΟ), ένας επιπλέον μηχανισμός εκβιασμού και κατασχέσεων που αποβλέπει στον πιο γρήγορο αφανισμό των μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ και στο γιγάντωμα των πολυεθνικών και των μονοπωλιακών ομίλων.
Το αποθεματικό του ταμείου μας έπρεπε να είναι 48, 8 δις € και τώρα μετά από το κλέψιμο, το τζογάρισμα και το κούρεμα, έχει έλλειμμα 466,868 εκατ. ευρώ.Το βασικό πρόβλημα του ΟΑΕΕ είναι η υποχρηματοδότηση του από το κράτος.
Ενός κράτους, που μας λέει: "Αφού δεν μπορείς να πληρώσεις κλείσε το μαγαζί σου και σου παίρνουμε και το σπίτι" .Ενός κράτους,με σταθερή πλέον επιδίωξη, αφού πρώτα σε καταχρεώσουν σε Εφορία, ΟΑΕΕ, τράπεζες, ως μόνο στόχο έχουν να σε κάνουν να φύγεις μόνο σου από το επάγγελμα, μη αντέχοντας άλλο τα δυσβάσταχτα χρέη, και παραδίδοντας το μεταφορικό έργο του ταξί στις τουριστικές επιχειρήσεις.
Συνάδελφε, ήρθε η ώρα να οργανώσεις την αντίστασή σου απέναντι στη κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση που σε θέλουν εξαθλιωμένο, υπερχρεωμένο ώστε να παραδώσεις μόνο σου το ταξί στα μονοπώλια και στις τουριστικές επιχειρήσεις.
Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ