Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων Οδηγών - Τεχνιτών στα ΕΛΤΑ

Σήμερα, 9 Γενάρη αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας Χρηματαποστολών και Χρηματοεφοδιασμού.
Η Εκτελεστική Γραμματεία εξέφρασε την αγωνιστική
συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα τους. Συζήτησε με την διοίκηση του Σωματείου, δηλώνοντας ότι θα δώσει όποια βοήθεια χρειαστεί. Ο αγώνας τους είναι αγώνας που αφορά όλους τους εργαζομένους. Κατήγγειλε την κυβέρνηση και την διοίκηση των ΕΛΤΑ που επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τον αγώνα των εργαζομένων σερνοντάς τους στα δικαστήρια για να επιβάλλουν με αυταρχισμό και καταστολή την αντιλαϊκή πολιτική τους. Παράλληλα οι ταξικές δυνάμεις στον χώρο πραγματοποίησαν, σήμερα, παρέμβαση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο απαιτώντας να σταματήσει τώρα οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης.
Το ΠΑΜΕ  καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ να στηρίξουν αγωνιστικά τον αγώνα των συναδέλφων τους, γιατί το επόμενο βήμα θα είναι η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης με άμεσες επιπτώσεις για όλους τους εργαζόμενους. Καλεί επίσης τα συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους γιατί η ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ αφορά όλη την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα
Το Γραφείο Τύπου