Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Cosmote:Μεγάλη αύξηση της δύναμης των ταξικών δυνάμεων στο σωματείο.Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη αύξηση σε ψήφους και ποσοστό είχαν οι ταξικές δυνάμεις της ΕΣΚ ΟΤΕ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, στις εκλογές του σωματείου της Cosmote που διεξήχθησαν στο διάστημα 29 Σεπτέμβρη - 3 Οκτώβρη.
Στη Θεσσαλονίκη, αναδείχτηκε 1η, με ποσοστό 46,27 % και
3 έδρες στο Δ.Σ. η ΑΚΕ (ΔΑΚΕ) στη 2η θέση και η
ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΠΑΣΚΕ) εκτός Δ.Σ.
H ΕΣΚ-ΟΤΕ πήρε 253 ψήφους (από 163 το 2011) και ποσοστό 18, 99% (από 14, 41% το 2011) ενώ εξέλεξε 3 έδρες στο Δ.Σ., 3 αντιπροσώπους στο ΕΚΑ και 4 αντιπροσώπους στην ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΚ - ΟΤΑ αναφέρει ότι «το αποτέλεσμα δείχνει ότι οι εργαζόμενοι εμπιστεύτηκαν και με την ψήφο τους τις ταξικές δυνάμεις για τη συνεπή αγωνιστική τους δράση κόντρα στην εργοδοσία και σε ρήξη με τις δυνάμεις της συναίνεσης, του συμβιβασμού και του εργοδοτικού -  κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η εργοδοσία του Ομίλου ΟΤΕ με θράσος απαιτεί να συναινέσουμε στην εξαθλίωση μας.
Η ΕΣΚ – ΟΤΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους της Cosmote και καλεί τους εργαζόμενους του ΟΤΕ να εμπιστευτούν τους συνδυασμούς της και στις εκλογές των υπολοίπων σωματείων του ομίλου ΟΤΕ. Μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς αρκεί να το αποφασίσουμε.
Να κάνουμε το βήμα τώρα. Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΑ. Ψηφίζουμε ΕΣΚ  – ΟΤΕ.