Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Σε άλλες πέντε απολύσεις προχώρησε η εργοδοσία της «ΕΒΓΑ»

Σε άλλες πέντε απολύσεις εργαζομένων προχώρησε την Παρασκευή 22 Γενάρη η εργοδοσία της «ΕΒΓΑ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση.
Παράλληλα στην έκτακτη συνεδρίασή του
το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αποφάσισε στάση εργασίας από τις 13:00 έως τις 15:00 και έκτακτη Γενικη Συνελευση την Δευτερα 25 Γενάρη.
Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην ΓΣ τονίζοντας ότι «η επίθεση της εργοδοσίας εξαπολύεται σε μια περίοδο που θέλει να εξασφαλίσει μεγαλύτερα κέρδη αδιαφορώντας για τις ζωές των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Αφού πρώτα ξεζούμισε τους συναδέλφους για χρόνια, τώρα τους πετάει στον “Καιάδα” της ανεργίας.
Καθήκον όλων είναι να υπερασπιστούμε τους συναδέλφους και την δουλειά τους, η αλληλεγγύη μας είναι να αγωνιστούμε ώστε να ανακληθούν οι απολύσεις.
Καλούμε ιδιαίτερα τους νέους συναδέλφους να παλέψουν μέσα από το σωματείο για σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΒΓΑ.