Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων στο υπουργείο Εργασίας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Έξω από το υπουργείο Εργασίας διαδήλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης εμποροϋπάλληλοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.
«Πόλεμο στον πόλεμο. Για Ασφαλιστικό, μισθούς, φόρους και Εργασιακό», έγραφε το πανό
του Συλλόγου ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, Ντίνα Γκογκάκη σημείωσε ότι παρά την προπαγάνδα της κυβέρνησης, μπαίνει ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση, χτυπιέται βαριά η λαϊκή οικογένεια. Είναι ζήτημα ταξικών συμφερόντων, τόνισε, αν θα δεχτούμε τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης ή να θα παλέψουμε στο δρόμο της ανατροπής του.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά,Νίκος Τζώρτζης ο οποίος κάλεσε σε ξεσηκωμό ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί κάθε εμποροϋπάλληλο να μην ανεχτεί το νέο έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, να βγει μπροστά, να δυναμώσει τον αγώνα για την υπεράσπιση του πάγιου και καθολικού δικαιώματος της εργατικής τάξης για πλήρη Κοινωνική Ασφάλιση.
Παράλληλα καλεί στη Γενική Συνέλευση που διοργανώνει την Κυριακή 24 Γενάρη στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5β, Πλ. Μητροπόλεως).