Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Εξομολογήσεις... αγάπης στην ΕΕ από τους Χρυσαυγίτες

«Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται σωστή διαπαιδαγώγηση ώστε σε όλα τα σχολεία τα παιδιά να μαθαίνουν ότι πρέπει να αγαπούν την πατρίδα τους και εφόσον είμαστε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Ένωση»!! Αυτή ήταν επί λέξει η προτροπή του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Οι χρυσαυγίτες δεν μπορούν να κρύψουν την
αγάπη και την πίστη τους στη λυκοσυμμαχία των καπιταλιστών, την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κίβδηλος «πατριωτισμός» τους ταυτίζεται με τον «πατριωτισμό» του κεφαλαίου και με τη συμμαχία του που υπηρετεί τα συμφέροντά του.
Στην Ελλάδα δημαγωγούν παριστάνοντας τους «αντισυστημικούς» για να κοροϊδεύουν και να «ψαρεύουν σε θολά νερά».
Στα σαλόνια όμως των Βρυξελλών και του Στρασβούργου, χαλαρώνοντας στο φιλικό περιβάλλον των αφεντικών τους νοιώθουν άνετα να ...εξομολογηθούν την αγάπη τους για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εγκληματική ναζιστική οργάνωση και ο ρόλος της αποκαλύπτεται καθημερινά. Υπηρετεί το κεφάλαιο και τις συμμαχίες του, ΕΕ και ΝΑΤΟ.
«Δεν είναι καν ευρωσκεπτικιστές, είναι πούροι ευρωλάγνοι», όπως τους απάντησε και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, στην τοποθέτησή του στη συνέχεια. Εχθροί του λαού που πρέπει να πάρουν την θέση που τους αξίζει, όπως οι πολιτικοί τους πρόγονοι: στα αζήτητα της Ιστορίας, μαζί με το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν.