Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πλημμύρισε παιδικές φωνές το Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης στην εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής (ΦΩΤΟ)

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης και του Συλλόγου Γυναικών.
Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου στην Ελπίδος αποδείχτηκε πραγματικά πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους που έδωσαν το «παρών».

    Σημαντική ήταν η συμβολή των παιδιών από το
Θεατρικό Εργαστήρι Πολίχνης που πραγματικά ενθουσίασαν τους πάντες με τις ερμηνείες και το κέφι τους στη «Μάγισσα που μισούσε τα Χριστούγεννα».
 




 


Τα κορίτσια από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών με την αφήγηση παραμυθιού, τις χειροτεχνίες, τη ζωγραφική, ενώ όλοι τίμησαν το σπιτικό μπουφέ που είχαν ετοιμάσει από το σπίτι τους γυναίκες από το Σύλλογο Γυναικών.
Η σημερινή εκδήλωση απέδειξε ότι δεν χρειάζεται μεγάλο κόστος και φανταχτερά εφέ για να στηθεί μια αυθεντική λαϊκή γιορτή.
 




Η Λαϊκή Επιτροπή της Πολίχνης θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στη λαϊκή οικογένεια, και ιδιαίτερα τους ανέργους, ενάντια στην πολιτική που πτωχεύει το λαό για να κερδίζουν τα μονοπώλια.