Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Πλατιά σύσκεψη αύριο Πέμπτη για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου της 21ης Φλεβάρη

Συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί από το ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 6.30 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνει πλατιά σύσκεψη την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο
Θεσσαλονίκης.
«Χρειάζεται τώρα, να δυναμώσει η αγωνιστική δράση από κάθε σωματείο, από κάθε χώρο δουλειάς, η οργάνωση της απάντησης σε παλιά και νέα μέτρα, η αντεπίθεση για δουλειά με δικαιώματα ζωή με αξιοπρέπεια. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους από την ανάκαμψη και την κανονικότητα που μας ετοιμάζουν. 
Δεν θα μας επιστρέψουν τα δικαιώματα μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις. Αντιθέτως, αρπάζουν συνεχώς!» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. «Όλοι μαζί εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι να ορθώσουμε τείχος. 
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την μικρομεσαία αγροτιά που στα μπλόκα του αγώνα αγωνίζεται απέναντι στον κοινό αντίπαλο, απέναντι στα μονοπώλια που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας. Οι φτωχοί αγρότες που τσακίζονται με τους φόρους, το ψηλό κόστος παραγωγής - τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων τους, την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ. 
Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας - τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!»