Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΗΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ:Με το πανελλαδικό συλλαλητήριο στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν ξεμπερδεύει εύκολα μαζί μας (AUDIO)

«Mε το πανελλαδικό συλλαλητήριο  που αποφασίσαμε για τις 14 Φλεβάρη στην Αθήνα στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν ξεμπερδεύει εύκολα μαζί μας, με τον αγώνα μας και με τα δίκαια αιτήματά μας», υπογράμμισε ο Άρης Πολυγένης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου Νίκαιας Λάρισας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 8 Φλεβάρη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ERT Open».
Έχοντας στο πλευρό μας τους εργαζόμενους και
τα λαϊκά στρώματα, δεν θα επιτρέψουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό, ενώ παράλληλα θα στείλουμε μήνυμα ότι όχι μόνο δεν θα υποχωρήσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωσή μας, τόνισε. Πρόσθεσε ότι η κλιμάκωση του αγώνα, με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, δίνει περισσότερο «ατμό» στη μικρομεσαία αγροτιά για να παλέψει και να πιέσει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση έτσι ώστε να δώσει περισσότερες λύσεις στα προβλήματα.
Επισήμανε, ότι η ίδια βάρβαρη πολιτική που ισχύει και εφαρμόζεται σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ισχύει και για τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, εξηγώντας ότι ειδικότερα για την αγροτιά αυτή η πολιτική, που η μήτρα της πηγάζει από την ΚΑΠ στα πλαίσια της ΕΕ, έχει σαν στόχο τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια και το βίαιο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών.
Ο Άρης Πολυγένης κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας μαζικά στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 14 Φλεβάρη.