Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Οι Λαϊκές Επιτροπές πραγματοποιούν κινητοποιήσεις στο πλευρό των γιατρών και των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ

Διεκδικώντας πραγματικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλο το λαό, οι Λαϊκές Επιτροπές πραγματοποιούν κινητοποιήσεις στα κατά τόπους κτίρια του ΕΟΠΥΥ, στο πλευρό των γιατρών και των εργαζομένων του οργανισμού.
Τη συμπαράστασή τους στους απεργούς εξέφρασαν σήμερα το πρωί το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ και η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας 
κάνοντας εξόρμηση στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ της πόλης και καλώντας τους ασθενείς σε αγώνα για δημόσιες δομές ΠΦΥ με δωρεάν υπηρεσίες για όλους. 
Εκαναν εξόρμηση στα ιατρεία, σε δρόμους της πόλης μαζεύοντας υπογραφές σε σχετικό κείμενο και μοιράζοντας κάλεσμα για την κινητοποίηση για την Υγεία το Σάββατο 11 π.μ. στην πλατεία Λαού.
Την Τετάρτη, η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας μαζί με τους συνταξιούχους θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ της περιοχής στις 10 το πρωί.
Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών της Πάτρας καλεί στην κοινή συγκέντρωση Γιατρών - Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ - εργαζόμενων και συνταξιούχων στις 11 το πρωί.
Την Πέμπτη, η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Νέου Κόσμου στις 9 το πρωί.
Την Παρασκευή, η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στα κεντρικά ιατρεία του Οργανισμού στις 10 το πρωί.