Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Πρωτιά των ταξικών δυνάμεων στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Υπουργείο Γεωργίας

Η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση - Συνεργαζόμενοι χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας Ν. Αττικής και ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη την ΕΣΑΚ-Σ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενισχυμένη σε ψήφους και σε έδρες, και πρώτη δύναμη στην εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΟΣΕΥΓ.

Οι εργαζόμενοι του ΥΠΑΑΤ έστειλαν ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση και τις δυνάμεις του παλαιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού, ενισχύοντας αποφασιστικά τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΥΠΑΑΤ.

Η ΕΣΑΚ-Σ καλεί όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από

το πώς εκφράστηκαν στις εκλογές του Συλλόγου,

να συσπειρωθούν στον Ενιαίο Σύλλογο Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής όπου μετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από κλάδο, ειδικότητα, κατηγορία εκπαίδευσης.

με τη δράση και τη συμμετοχή σας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιπαλέψουμε τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, τον αντιδραστικό κρατικό έλεγχο -τη λεγόμενη αξιολόγηση, τα νέα μέτρα σφαγής των δημοσίων υπαλλήλων, για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου που μας οδηγεί σε μια ζωή χωρίς δουλειά, χωρίς δικαιώματα, χωρίς αξιοπρέπεια.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο ΥΠΑΑΤ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτήν την κατεύθυνση.

Μόνο με τη συμμετοχή όλων, με ένα ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα με ταξικό προσανατολισμό, οι αγώνες μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

http://www.902.gr/sites/default/files/apotelesmata_eklogon_.pdf