Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά:Να «κοντύνουμε» το μπόι όσων λυμαίνονται τον ιδρώτα του λαού

Με αίσθημα ευθύνης και χρέους οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους του Πειραιά απευθύνονται σε όλους τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους του Δήμου Πειραιά Α' και Β' Περιφέρειας και σε κοινή τους δήλωση τονίζουν:
«Είμαστε, για άλλη μια φορά, μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλούμαστε να κάνουμε την επιλογή μας.
Από την επιλογή μας, από την ψήφο μας θα κριθεί: αν την άλλη μέρα των εκλογών για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και

την Ευρωβουλή θα βγει ενισχυμένο το εργατικό και λαϊκό κίνημα και τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το δίκιο και τα δικά μας συμφέροντα ή τα ψηφοδέλτια και τα κόμματα που υπερασπίζονται τα κατεστημένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που λυμαίνονται και πλουτίζουν από τον ιδρώτα του λαού και είναι υπεύθυνοι και συνυπεύθυνοι για την ανεργία, την ανέχεια.
Είναι στο χέρι μας να δώσουμε ισχυρό πλήγμα στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες, βιομηχάνους, σε όλους αυτούς που απλώνουν τα πλοκάμια τους παντού και δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στο κέρδος.
Είναι στο χέρι μας να μειώσουμε τη δύναμή τους, καθώς και των συνδυασμών που είναι στην υπηρεσία και διαπλέκονται με χίλια νήματα μαζί τους.
Είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε ξανά τους Δήμους σε κάστρα αγώνα, ελπίδας, προοπτικής.
Σας καλούμε μαζί να δημιουργήσουμε την άλλη μέρα των εκλογών αυτό που χρειάζεται ο λαός του Πειραιά. Μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες από όλους τους Δήμους, με βάση τα δικά μας συμφέροντα.
Σε μια ενότητα και λαϊκή συμμαχία που θα αντιπαλεύει ενιαία σε κάθε Δήμο και σθεναρά την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, της κεντρικής διοίκησης και της ΕΕ.
Θα αντιπαλεύει ασυμβίβαστα τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, των ισχυρών του χρήματος. Θα ενώνει όλο το λαό για το δικό του μέλλον.
Αυτή τη λαϊκή ενότητα και συμμαχία μπορούν να την εξασφαλίσουν και να την εγγυηθούν μόνο δυνάμεις που υπηρετούν με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τους εργαζόμενους. Που δεν έχουν καμιά δέσμευση από τα μεγάλα συμφέροντα.
Που έχουν δοκιμαστεί στους καθημερινούς αγώνες για τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.
Που ξέρουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τα προβλήματα του λαού.
Που είναι αποφασισμένοι και δοκιμασμένοι για σκληρούς αγώνες.
Σας καλούμε να εμπιστευτείτε τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Οι συνδυασμοί της "Λαϊκής Συσπείρωσης" παλεύουν για τους ίδιους σκοπούς όχι μόνο στους Δήμους του Πειραιά, αλλά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Είναι στρατευμένοι με τα συμφέροντα των εργαζομένων και ορκισμένοι αντίπαλοι των μεγάλων συμφερόντων, της ΕΕ και των μονοπωλίων.
Είναι καιρός να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με βάση τα δικά μας συμφέροντα, για το μέλλον των παιδιών μας».
Τη δήλωση υπογράφουν: Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και Νήσων, Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας, Α.Ι. Ρέντη, Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Αθηνά Ζύμαρη, υποψήφια δήμαρχος Περάματος, Γιώργος Κοττάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας.