Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη:Τούτη τη φορά ας μη λαθέψουμε,ας μην αστοχήσουμε..(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τούμπα,στο πάρκο του Αγ.Θεράποντα πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου ,και παρά την δυνατή βροχή κατά τη διάρκεια των ομιλιών ο κόσμος με χειροκροτήματα και συνθήματα είχε τη δική του μεγάλη συμμετοχή.
δειτε φωτο-βιντεο παρακατω.....

Η Θεανώ Καπέτη αναφέρθηκε στο μέλλον που έχουν ο εργαζόμενος,ο αυτοαπασχολούμενος,ο μικρός αγρότης,ο μικρός έμπορας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ,για τις αυταπάτες που θρέφουν στο λαό ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ με ψεύτικα λόγια και μεγάλα.

Ο Γιάννης Ζιώγας μιλώντας για την περιφέρεια είπε μεταξύ άλλων ότι, οι υποψήφιοι "ακομμάτιστοι" και ανεξάρτητοι δήθεν, είναι κρίκοι στην αλυσίδα της πιστής πορείας στην ευρωπαική ένωση που οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση.

 Ο Γιάννης Δελής σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, με χρίσμα ή οι τάχα ανεξάρτητοι, εξειδικεύουν και υλοποιούν την αντιλαϊκή πολιτική στο δήμο τους, την πολιτική υπέρ του κεφαλαίου. Μπουτάρης - Καλαφάτης συναγωνίζονται ποιος θα στηρίξει περισσότερο τους επενδυτές και την καπιταλιστική ανάπτυξη προσφέροντας κίνητρα και κάθε βοήθεια από το Δήμο. Από κοντά κι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρωματική δύναμη της παράταξης Μπουτάρη μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο καλλιεργεί τη μείωση των απαιτήσεων του λαού προσφέροντας περισσότερα ψίχουλα.

ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ-ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ».


  Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση μέσω της ιστοσελίδας ...
http://laikisispirosi.gr/index/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82/