Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πετρούπολη: Να ολοκληρωθεί η νίκη στο β' γύρο.Δείτε το βίντεο(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα νίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πετρούπολη έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στη Στρογγυλή Πλατεία. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, διακηρύσσοντας την απόφασή του να αναδείξει ξανά τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε διοίκηση του δήμου.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ χαιρετισμό απηύθυναν  ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο δήμαρχος Πετρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θωμάς Κοτσαμπάς.

Ο Βαγγέλης Σίμος κάλεσε το λαό της Πετρούπολης να

ολοκληρώσει το μεγάλο βήμα που έκανε στον πρώτο γύρο, ξεπερνώντας πλαστά διλήμματα, εκβιασμούς, αυταπάτες και δημαγωγίες.

Όπως τόνισε, «μας γεμίζει με μεγάλη ευθύνη αυτή η επιλογή. Είναι μια επιλογή επιβράβευσης τόσο της πολιτικής του Κόμματός μας όσο και της πολιτικής που ακολουθήσαμε και των μέτρων που εφαρμόσαμε».

Υπογράμμισε ακόμα ότι «ο λαός θα πρέπει να επιλέξει αν θα συνεχίσει την αγωνιστική της θητεία η σημερινή διοίκηση ή αν θα χειροκροτήσει τον υποψήφιο της συγκυβέρνησης, άρα κατ' επέκταση και την αντιλαϊκή πολιτική που άσκησαν και ασκούν τα κόμματα που υπηρετεί».

«Ο λαός πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη. Πρέπει να τους απορρίψει πανηγυρικά στις 25 του Μάη, και παντού και στην Πετρούπολη», τόνισε ο Βαγγέλης Σίμος.  

 http://www.902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/44343/petroypoli-na-oloklirothei-i-niki-sto-v-gyro-video-foto#/0