Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Νεάπολη - Συκεές (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Σε μαζική καταδίκη της πολιτικής που τσακίζει το λαό, με υπερψήφιση των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους, τις περιφέρειες και τις ευρωεκλογές, κάλεσαν από το βήμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στη Νεάπολη ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Μπάμπης Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών. 

Ο Μπάμπης Βέλλης  αναφέρθηκε στην τακτική των άλλων παρατάξεων, φιλοκυβερνητικών, αλλά και όσων παρουσιάζονται ως δήθεν αντιπολίτευση που προσπαθούν να κρύψουν ποιες πολιτικές οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση τη λαϊκή οικογένεια. Ταυτόχρονα προσπαθούν να κρύψουν το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης στην εφαρμογή των βάρβαρων αντιλαϊκών πολιτικών. Αναφερόμενος ειδικά στη διοίκηση
του Σ. Δανιηλίδη, σημείωσε ότι πρωτοστάτησε στη διάλυση της σταθερής και μόνιμης εργασίας, επιβάλλοντας τις ευέλικτες σχέσεις απασχόλησης και τις άθλιες ολιγόμηνες συμβάσεις, υπερασπίστηκε τις καταργήσεις - συγχωνεύσεις σχολείων, δέχθηκε τη μείωση των κρατικών πόρων και την ίδια στιγμή πρωτοστάτησε στο να μπορούν οι δήμοι να επιβάλλουν δικούς τους αυτοτελείς φόρους στα λαϊκά νοικοκυριά και έχει επιβάλει τα υψηλότερα ανταποδοτικά τέλη από όλες τις άλλες εκλογικές περιφέρειες καθώς και τον υψηλότερο συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στα λαϊκά νοικοκυριά του δήμου.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ τόνισε ότι η πολιτική της ΕΕ εφαρμόζεται απαρέγκλιτα και τσακίζει το λαό μας και τα δικαιώματά του και υποβαθμίζει τη δυνατότητα της χώρας μας να σταθεί στα πόδια της και να θρέψει το λαό της.

Καυτηριάζοντας τα παραμύθια περί λαϊκής ευημερίας μέσα στην ΕΕ, ανέφερε: «Τα χρυσά κουτάλια που δήθεν θα έτρωγε ο λαός μας αποκαλύφθηκε ότι είναι τα πλαστικά κουταλάκια με τα πλαστικά πιατάκια στα συσσίτια όπου σπρώχνονται ολοένα και περισσότερες λαϊκές οικογένειες.

Ο λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα και όταν πάει στην κάλπη να στηρίξει με σθένος τους κομμουνιστές. Θα αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων, των δήμων και των περιφερειών, ακόμη κι αν αυτό έχει επιπτώσεις σε βάρος τους. Δεν θα εφαρμόσουν νόμους που τσακίζουν τους εργάτες, περικοπές, που τσακίζουν δικαιώματα, που ζητάνε λεφτά από τον καθένα από εμάς για να του προσφέρουν υπηρεσίες».