Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα γραφεία των βιομηχάνων (ΦΩΤΟ)

Από την πορεία
Στα γραφεία του εμποροβιομηχανικού και εξαγωγικού κεφαλαίου συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ ενάντια στην τρομοκρατία κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων. 
Με συνθήματα «Απλήρωτη δουλειά, απολυμένοι εργάτες, έτσι πλουτίζουν οι κεφαλαιοκράτες» και «Τσακίζουν το λαό για την πλουτοκρατία, έξω απ' της Ευρώπης τη λυκοσυμμαχία», οι διαδηλωτές απαιτούν μέτρα διασφάλισης της πληρωμής των
μισθών στην ολότητά τους, του επιδόματος ανεργίας στους ανέργους, των συντάξεων στους συνταξιούχους.  Στο πλευρό των διαδηλωτών, ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής. 
Η συγκέντρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί από το Άγαλμα του Βενιζέλου όπου χαιρετισμό απηύθυνε ο Λεωνίδας Στολίδης, στέλεχος του ΠΑΜΕ, και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία  στα γραφεία του ΣΕΒΕ και έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά, στο κτίριο όπου στεγάζονται ο σύνδεσμος βιομηχάνων βόρειας Ελλάδας, η ένωση εξαγωγέων βόρειας Ελλάδας και ο εμπορικός σύλλογος βόρειας Ελλάδας.