Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

WIND:Άλλες τρεις απολύσεις εργαζομένων.Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Σε τρεις νέες απολύσεις εργαζομένων προχώρησε την Παρασκευή η WIND που από το 2009 έως τώρα έχει απολύσει σχεδόν 1000 εργαζόμενους όπως καταγγέλλει η «Ταξική Ενότητα Εργαζόμενων στον όμιλο WIND».
Σε ανακοίνωση της αναφέρει πως πέραν των απολύσεων η WIND αρνείται την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, εντατικοποιεί την εργασία και ασκεί τρομοκρατία στους εργαζόμενους με σκοπό «να μειώνουν τα κόστη για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Με κάθε μέσο και
κάθε τρόπο».
Τονίζει πως «ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε το ίδιο συμφέρον με την διοίκηση, δεν μοιραζόμαστε ούτε τα κέρδη τους και φορτώνουν την χασούρα πάνω μας. Έχουμε δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρέπεια. Και πρέπει να το διεκδικήσουμε. Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Οργανώνουμε την αντίσταση και την αντεπίθεσή μας. Να διεκδικήσουμε αγωνιστικά το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία με μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας και πλήρη δικαιώματα (ασφάλιση - περίθαλψη, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία).
Σε κάθε περίπτωση δίωξης - απόλυσης εργοδοτικής τρομοκρατίας επικοινωνούμε άμεσα με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη Wind.
Δεν υπογράφουμε κανένα χαρτί - Δε συναινούμε στη σφαγή των δικαιωμάτων μας».