Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Δράσεις αλληλεγγύης των Λαϊκών Επιτροπών στους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρυπίδης» και στους συμβασιούχους των δήμων

Δράσεις αλληλεγγύης στους απλήρωτους εργαζόμενους της επιχείρησης «Καρυπίδης» και στους συμβασιούχους των δήμων, που παλεύουν για τα δεδουλευμένα τους και για το δικαίωμα στην εργασία, οργανώνουν τις επόμενες μέρες οι Λαϊκές Επιτροπές Κεντροανατολικής Θεσσαλονίκης.
Οι Λαϊκές Επιτροπές θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, και μέσα από εξορμήσεις,
συνελεύσεις και άλλες παρεμβάσεις, μπροστά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 7 Απρίλη, θα απευθύνουν πλατύ κάλεσμα για την οργάνωση της αλληλεγγύης σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.
Τα είδη αλληλεγγύης που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν σε αντιπροσωπείες των σωματείων.
Η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς θα πραγματοποιήσει την παράδοση την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Καλαμαριάς, όπου θα ακολουθήσει συνέλευση.
Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας θα κάνει την παράδοση την Τρίτη 4 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Τούμπας (Επταλόφου 22). Θα ακολουθήσει συνέλευση.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κέντρου - Ανω Πόλης θα παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης την Τετάρτη 5 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο χώρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, όπου στη συνέχεια υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση του Πανδημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών και της Ομάδας Γυναικών Ανω Πόλης για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας.
Η Λαϊκή Επιτροπή 5ου Διαμερίσματος θα πραγματοποιήσει την παράδοση την Τετάρτη 5 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο χώρο του Συλλόγου Γυναικών, όπου θα ακολουθήσει συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής.