Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τσικνοπέμπτη και γλέντι από την Λαϊκή Επιτροπή Ε΄ Διαμερίσματος.Ξεκίνησε τη λειτουργία του το στέκι της Λαϊκής Επιτροπής

Φωτο αρχείου
Λαϊκή Επιτροπή Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε γλέντι στα γραφεία της (Μυκηνών 17, Μπότσαρη με Δελφών), με ψήσιμο στα κάρβουνα και ποτό, το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. 
Το γλέντι ήταν ανοιχτό σε όποιον ήθελε να παρευρεθεί και ο καθένας μπορούσε να συνεισφέρει προσφέροντας  στο κοινό τραπέζι.
Επίσης, ξεκινάει τη λειτουργία του, το «στέκι» της Λαϊκής Επιτροπής Ε' Διαμερίσματος. Το στέκι θα λειτουργεί στο χώρο της
Λαϊκής Επιτροπής (Μυκηνών 17) κάθε Παρασκευή 18.30-22.00 και θα προσφέρει διάφορα ποτά, όπως καφέ, μπύρα, κρασί και ούζο. Με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται το ωράριο λειτουργίας του να επεκταθεί. Πρώτη μέρα λειτουργίας του αποτέλεσε η 14η του Φλεβάρη.
Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση θα αποτελέσει μια «γροθιά» στην αντίληψη της εμπορευματοποίησης της διασκέδασης και της κοινωνικής συναναστροφής. Με άλλα λόγια, θα διατίθεται ένας χώρος στον οποίο θα μπορεί να παρευρεθεί κανείς ελεύθερα, να συζητήσει σε χαλαρό και ήρεμο κλίμα για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που μας αφορούν όλους, καθώς και να δημιουργήσει γνωριμίες και όλα αυτά χωρίς να επιβάλλεται κάποιο οικονομικό αντίτιμο.