Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Την παρουσία αστυνομίας έξω από το Δημαρχείο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Πυλαίας – Χορτιάτη

Την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έξω από το δημαρχείο Πυλαίας - Χορτιάτη στο Πανόραμα, πριν τηνσυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Φλεβάρη, όπως επίσης και την απαγόρευση της εισόδου των δημοτών στο κτίριο του Δημαρχείου από την φύλαξη του κτιρίου καταγγέλλουν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Πυλαία – Χορτιάτη.
Σημειώνει ότι: «Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων δεν ήταν τυχαία αλλά έγινε γιατί ήταν
προγραμματισμένη κινητοποίηση-παρέμβαση 7 συλλόγων ενάντια στην υποβάθμιση της υγείας και το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ στο δήμο.
Δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Δημαρχείο. Αντίστοιχη παρουσία είχαμε στην διάρκεια της κινητοποίησης των εργαζόμενων στους ΟΤΑ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Δήμου.
Η καταστολή πάει χέρι χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική.
Ο λαός δεν τρομοκρατείται, αντίθετα κλιμακώνει τον αγώνα του ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ- δημοτικών αρχών που τον οδηγεί στην φτώχεια και την ανέχεια.
Στις εκλογές του Μαϊου ο λαός να “μαυρίσει” με τη ψήφο του όλες τις δυνάμεις που στηρίζουν αντιλαϊκά μέτρα και καταστολή. Να δυναμώσει την λαϊκή αντιπολίτευση να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο Δήμο, στην Περιφέρεια και στην Ευρωβουλή».