Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Coca Cola.Δευτέρα 10 Φλεβάρη στις 6:30μμ Λαμπράκη-Κλεάνθους(ΦΩΤΟ)

Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Κόκα - Κόλα που απεργούν πάνω από 4 μήνες διεκδικώντας την ανάκληση των απολύσεων συναδέλφων τους και την επαναλειτουργία του εργοστασίου.  Η πολυεθνική ( στην Ελλάδα, συμφερόντων ομίλου Δαυίδ) αφού αποφάσισε το κλείσιμο των εργοστασίων σε Θεσσαλονίκη και Βόλο και τη μεταφορά τους στη Βουλγαρία για να
εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, με τα μεροκάματα πείνας που ισχύουν εκεί, θέλει τώρα να συρρικνώσει και το τμήμα διανομής, απολύοντας 37 εργαζόμενους. 
Ο αγώνας των εργαζομένων της Κόκα - Κόλα για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια είναι υπόθεση όλων όσων βιώνουμε τις επιπτώσεις της πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και μεγαλοεπιχειρηματιών. Είναι η ίδια πολιτική που κλείνει και ξεπουλά την ΕΛΒΟ, που ιδιωτικοποιεί την ΕΥΑΘ, για τα συμφέροντα ντόπιων και ξένων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κλεάνθους- μπροστά στην Αγία Βαρβάρα- τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη στις 6:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Τούμπας.