Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Μπορούμε να ανατρέψουμε τη ζωή - κόλαση που μας ετοιμάζουν

«Μπορούμε να ανατρέψουμε τη ζωή - κόλαση που μας ετοιμάζουν. Να δοκιμάσουμε τη δύναμη των αγώνων, της αντίστασης γιατί εκεί βρίσκεται η ελπίδα» τονίζει το ΠΑΜΕ.
Σε δελτίο Τύπου για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 16 Οκτώβρη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο επισημαίνει:
«Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, γυναίκες, νέοι διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη χώρα ενάντια στα νέα μέτρα που ψηφίζονται αλλά και
αυτά που δρομολογούνται με επίκεντρο την επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση.
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να κλιμακώσουν την πάλη ενάντια στον αντιασφαλιστικό οδοστρωτήρα. Μέσα από συλλογικές διαδικασίες, με οργάνωση της συζήτησης στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια που οργανώνονται σε κάθε πόλη από δεκάδες σωματεία και φορείς στις 22 Οκτώβρη, ύστερα από την πρόταση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ. Να προετοιμάσουν την απάντηση τους με απεργιακό ξεσηκωμό στις 12 Νοέμβρη.
Καλούμε κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια να μη σκύψει το κεφάλι. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι να οργανωθούν στα σωματεία τους, να πάρουν μέρος στις γενικές συνελεύσεις, σε συγκεντρώσεις μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές.
Να μην περάσει η απογοήτευση και ο συμβιβασμός με την ανέχεια και τα ψίχουλα.
Μπορούμε να ανατρέψουμε τη ζωή - κόλαση που μας ετοιμάζουν.
Να δοκιμάσουμε τη δύναμη των αγώνων, της αντίστασης.
Εκεί βρίσκεται η ελπίδα