Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Πρόκληση η αποφυλάκιση του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά. Αποτελεί πρόκληση απέναντι στην οικογένεια του Π.Φύσσα, στα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής και συνολικότερα σε όλο τον ελληνικό λαό. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων, γιατί ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής ,η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους-ες, μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, αυτοκινητιστές, να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί χέρι του συστήματος, τσιράκια-υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου ενάντια στο λαό και το λαϊκό κίνημα.
Χρειάζεται επαγρύπνηση από όλους μας, να απομονώσουμε την ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, γιατί τέτοια είναι, όπου και αν εμφανίζεται. 
Κι αν οι κυβερνήσεις ολιγώρησαν, ο λαός να απαντήσει δυναμικά και να στείλει τους απόγονους των ταγματασφαλιτών και συνεργατών των γερμανών ναζί, εκεί που είναι η θέση τους και τους αρμόζει, στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ