Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ανικανότητα δεν υπάρχει,υπάρχει συγκεκριμένος προσανατολισμός και στόχος

Εχει περάσει μία βδομάδα από τότε που χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Γ. Κουμουτσάκο της ΝΔ και οι δράστες παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι, με την Αστυνομία να διενεργεί - όπως λέει - έρευνες. Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν με αφορμή αυτό το περιστατικό περί «ανικανότητας», «επιχειρησιακού λάθους» κ.λπ. κ.λπ. 
Βέβαια, χτες, οι αστυνομικές δυνάμεις αποδείχτηκαν
και «ικανότατες» και «επιχειρησιακά άρτιες», όταν στα Γιάννενα, έξω από το εργοστάσιο της «Γενικής Ανακύκλωσης ΑΕ», προχώρησαν σε κατασταλτική επίθεση με δακρυγόνα και ξύλο εναντίον απεργών εργαζομένων στην εταιρεία, αλλά και συνδικαλιστών που βρίσκονταν εκεί για την περιφρούρηση της 24ωρης απεργίας. 
Επιπλέον, σε μια επίδειξη «επιχειρησιακής ικανότητας», η Αστυνομία προχώρησε σε 8 συλλήψεις εργαζομένων. Αρα ανικανότητα δεν υπάρχει, απλώς υπάρχει συγκεκριμένος προσανατολισμός και στόχος η καταστολή των εργατικών - λαϊκών κινητοποιήσεων και η υπεράσπιση των συμφερόντων της εργοδοσίας, των αφεντικών. 
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την πρώτη ευθύνη και μπορεί να λέει ότι δήθεν υπερασπίζεται τα «δίκαια του λαού», μπορεί να δηλώνει «ευαίσθητη», όμως οι δικές της δυνάμεις καταστολής λειτουργούν άψογα στο τσάκισμα των εργαζομένων που κινητοποιούνται...
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015