Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση του ΣΦΕΑ στις 23 Ιούλη στο Πάρκο Ελευθερίας

Εκδήλωση για την 39η επέτειο από την πτώση της Δικτατορίας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974, αύριο Τρίτη στις 20:00, στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ).

Αναλυτικά η πρόσκληση:«Η φετινή μας εκδήλωση γίνεται σε συνθήκες που τα δημοκρατικά δικαιώματα και οι εργατικές κατακτήσεις είναι στο "Απόσπασμα" και βάλλονται κατά ριπάς. Γίνεται σε συνθήκες που το, γνωστό σε εμάς από το παρελθόν, "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" επέστρεψε δριμύτερο.

Ελάτε να κάνουμε μαζί μια σύντομη αλλά σημαντική αποτίμηση των 39 Χρόνων από την 23η/7ου/1974, ημέρα κατάρρευσης της Στρατιωτικής Δικτατορίας.

Ελάτε να ταξιδέψουμε σε "κόσμους και καιρούς", παλιούς αλλά όχι ξεχασμένους, που θα μας μεταφέρουν τα απαγορευμένα και λογοκριμένα τραγούδια, που θα τα παρουσιάσει η Σοφία Αδαμίδου και θα τα ερμηνεύσουν οι εκλεκτοί συνεργάτες της.

39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την Κατάρρευση της Στρατιωτικής Δικτατορίας ο αγώνας για προάσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, ελευθεριών και κατακτήσεων του λαού μας, Συνεχίζεται!! Πρόγραμμα εκδήλωσης:

◙ Ώρα 8,00 μ.μ. Προσέλευση.

◙ Ώρα 8,20 μ.μ. Κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή.

◙ Χαιρετισμός του Προέδρου του "Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών Λευκωσίας" Γιώργου Λουκά.

◙ Χαιρετισμός εκπροσώπου εργαζομένων ΕΡΤ.

◙ Χαιρετισμός του Προέδρου του "ΣΦΕΑ 1967-1974", Νίκου Τριανταφύλλου.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αφιέρωμα στα Απαγορευμένα Τραγούδια.

√ Τα Τραγούδια Ερμηνεύουν, οι:● Ερωφίλη ● Ειρήνη Χαρίδου

√ Παίζουν οι Μουσικοί:● Τάσος Σωτηράκης ● Αλέξης Μουτάφης

√ Συμμετέχουνοι Ηθοποιοί:● Στέλιος Γεράνης ● Βασίλης Κονταξής».