Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Οδικό τμήμα Σκοτίνας- Κατερίνης : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου

 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σκοτίνας- Κατερίνης της ΠΑΘΕ μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 

Αυξημένη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί, που θα κινηθούν τις επόμενες εβδομάδες στο οδικό τμήμα Σκοτίνας- Κατερίνης της ΠΑΘΕ, 

καθώς από σήμερα μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν εργασίες στο οδόστρωμα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Οι εργασίες, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου -με εξαίρεση την περίοδο από τις 9 έως τις 25 Αυγούστου- θα εκτελεστούν και στις δύο κατευθύνσεις της οδού, από τη χιλιομετρική θέση 410 έως την 440.

Με βάση τις ρυθμίσεις, στη διάρκεια των εργασιών, που θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, οι παρεμβάσεις θα γίνονται στο μισό εύρος του οδοστρώματος είτε σε τμήμα αυτού. 

Το καθαρό μήκος επέμβασης θα κυμαίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις από 50 έως 350 μέτρα.

Επιπρόσθετα, μετά το πέρας των εργασιών, θα απομακρύνεται όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοταξίου εκτός οδού, με ανάλογο φωτισμό και περίφραξη. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται με την προϋπόθεση σε κάθε περίπτωση να τηρούνται οι σχετικές υποχρεώσεις περί λήψης μέτρων ασφαλείας και σήμανσης, τόσο για τους εργαζομένους στο έργο, όσο και για τους οδηγούς._