Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ - Νις 6-0 στο τελευταίο δυνατό τεστ πριν τις μάχες με τη Μέταλιστ (video φάσεις και γκολ)


Εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Νις στη γεμάτη Τούμπα. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς νίκησε με το επιβλητικό 6-0 τους Γάλλους με τον Στέφανο Αθανασιάδη να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με φάσεις και γκολ




ευχαριστούμε τον Mike 
Vougiou για το video










Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο τέταρτο ήταν πιο κινητικός από τη Νις μέσα στο γήπεδο και έδειξε μεγαλύτερη όρεξη για να φτάσει στην αντίπαλη εστία και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Οι "ασπρόμαυροι"¨είχαν βέβαια και το μυαλό τους στην άμυνα και δεν άφησαν τους Γάλλους να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Γλύκου. Στο 21' ο 
Κατσουράνης βρήκε πολύ όμορφα τον Βούκιτς, αυτός πέρασε εκληκτική μπαλιά στον Γεωργιάδη, ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά έπιασε αέρα και η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 27' λόμπα του Ντίγκαρ που είδε τον Γλύκο λίγο έξω από την εστία του, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε γρήγορα την πρόθεση του παίκτης της Νις και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 34' ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ, κάνοντας το 1-0. Πολύ καλή σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Βούκιτς πήγε να μπει στη φάση, αλλά ο Πουέλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του. Στο 39' οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεργάστηκαν καλά, ο Τζιόλης έκανε τη μακρινή μπαλιά ου έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λούκας, ο Ισπανός αφού προσώρησε πολλά μέτρα, δεν έκανε καλό πλασέ με τον Οσπίνα να μπλοκάρει σχετικά εύκολα. Στο 43' πολύ καλή έμπνευση του Κίτσιου, σέντρα ακριβείας στον Βούκιτς, ο Σέρβος κάνει το κοντρόλ και σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.Ο ΠΑΟΚ στα πρώτο ημίχρονο έδειξε καλύτερα στοιχεία από τη Νις. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχαν μεγαλύτερη όρεξη, έβγαλαν αυτοματισμούς, αλλά και κάποια καλά στημένα, τα οποία ήταν δουλεμένα στην προπόνηση και δικαίως πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54' ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-0. Ο Λούκας πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Βούκιτς, ο Σέρβος δε βρίσκει την μπάλα, αυτή καταλήγει στον Γεωργιάδη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, καταφέρνοντας να πετύχει και δεύτερο γκολ. Η εικόνα της ομάδας άφηνε ικανοποιημένο τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος σηκώθηκε από τον πάγκο και χειροκρότησε τους παίκτες του.Μετά το 60ο λεπτό της αναμέτρησης έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους παίκτες του Στέφενς να έχουν το μυαλό τους Στέφενς να έχουν το μυαλό τους και στην άμυνα, αφού έδειξαν ότι παρά τη σημασία του αγώνα, αυτοί το αντιμετώπιζαν πολύ σοβαρά.Ο ΠΑΟΚ φτάνει το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 74', χάρη σε άψογη συνεργασία των παικτών του "Δικεφάλου". Ο Λούκας με φαντεζί ενέργεια πάσαρε στον Σαλπιγγίδης, αυτός έκανε αμέσως τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με πλασέ στην κίνηση εστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νις.Ακόμη ένα πανέμορφο γκολ από τον Κλάους που πέτυχε το 4-0. Ο Ολίσε έκανε την όμορφη προσπάθεια και έβγαλε την κάθετη άσα στον Αθανασιάδη, αυτός έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε εύστοχα τον Βερονέζε.Στο 81' ο Τζιόλης έκανε τη μεγάλη μπαλιά, ο Αθανασιάδης με το κοντρόλ πέρασε τον τερματοφύλακα της Νις και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας χατ- τρικ μέσα σε επτά λεπτά. Στο 85' ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις αλλαγές του με τους Κατσικά και Κάτσε να μπαίνουν στο ματς στις θέσεις Βίτορ και Τζιόλη. Το κερασάκι στην τούρτα βάζει ο Κατσικάς, ο οποίος με κεφαλιά σημειώσει το 6-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Λόρενς.Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Λίνο (73' Σπυρόπουλος), Βίτορ (85' Κατσικάς), Κατσουράνης,Τζιόλης (85' Κάτσε), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Γεωργιάδης (73' Ολίσε), Λούκας, Βούκιτς (62' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (77' Νέτσιντ)