Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κόντρα σε αυτούς που καλλιεργούν την μοιρολοτρία και το "δεν γίνεται τίποτα"

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση στον ΟΑΣΘ που πραγματοποιήθηκε από Επιτροπές Ανέργων την περασμένη Πέμπτη 20 Μαρτίου.
Αντιπροσωπεία των φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση συναντήθηκε με το γενικό διευθυντή του ΟΑΣΘ, καταθέτοντάς του πρόστιμα και έντυπα ασκήσεως αγωγής που είχαν επιβληθεί σε ανέργους και λοιπές ευπαθείς κοινωνικές ομάδες -όπως επίσης και τα ανάλογα
δικαιολογητικά- διεκδικώντας την ακύρωσή τους, κίνηση που φυσικά συμβαίνει κατ' επανάληψη και που θα συνεχίσει να συμβαίνει για όσο χρειαστεί.
Ο γενικός διευθυντής δεσμεύτηκε ότι τα πρόστιμα θα ακυρωθούν, αφού θέσει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ και ότι θα πρέπει να θεωρούμε την ακύρωσή τους τετελεσμένο γεγονός.
Να λοιπόν μια κατάκτηση των Επιτροπών Ανέργων: η σταθερή ακύρωση προστίμων ανέργων συμπολιτών μας. Γεγονός που πάει κόντρα σε όσους καλλιεργούν την μοιρολατρία και το "δεν γίνεται τίποτα". 
Πολλά γίνονται και ακόμα περισσότερα θα γίνουν υπό την προϋπόθεση ότι και ΕΣΥ θα μπεις στη μάχη. Ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε αυτόματη, μαγική λύση των λαϊκών προβλημάτων και ούτε και σήμερα πρόκειται να συμβεί αυτό. Η Επιτροπή Ανέργων και η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής σου σε περιμένουν.