Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τα Πολιτιστικά Απογεύματα της Λαϊκής Επιτροπής Τούμπας και της Ε.Δ.Υ.Ε.Θ συνεχίζονται με τρεις ταινίες για τον μήνα Μάρτιο

Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας και η Ε.Δ.Υ.Ε.Θ. προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους σε μια ακόμη ταινία κινουμένων σχεδίων (Μεταγλωττισμένη)που  χαρακτηρίστηκε ως οπτική πανδαισία.
Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι τα χρώματα και οι εικόνες με τη χρήση της τεχνολογίας που σε κάνει να αναρωτιέσαι: "Μα πόσο πιο ζωντανό!".
 Δείτε το τρεϊλερ που ακολουθεί





Τίτλος: Up
Ελληνικός Τίτλος:Ψηλά στον Ουρανό
Έτος παραγωγής: 2009
Σκηνοθέτης: Pete Docter, Bob Peterson
Σενάριο: Pete Docter, Bob Peterson
Ηθοποιοί: Edward Asner, Jordan Nagai, John Ratzenberger |
Πρωτότυπη μουσική: Georges Bizet

)
Όταν ο Καρλ ήταν μικρό αγόρι γνώρισε την Έλλη,ένα κορίστσι που διψούσε για περιπέτεια. Οι δύο μαζί ονειρεύονταν σε όλη τους τη ζωή να εξερευνήσουν άγνωστες περιοχές της Νοτίου Αμερικής. 70 χρόνια αργότερα ο Καρλ μένει μόνος και είναι αναγκασμένος να μεταφερθεί σε οίκο ευγηρίας αφού ένας εργολάβος θέλει το οικόπεδο πάνω στο οποίο είναι το σπίτι του. Τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει το ταξίδι των ονείρων του δένοντας πάνω από το σπίτι του χιλιάδες μπαλόνια. Στην περιπέτειά του αυτή όμως δε θα είναι μόνος, θα υπάρχει ένας λαθρεπιβάτης, ο Ράσελ που είναι 8 χρονών, πρόσκοπος και προσπαθεί να βοηθήσει τους ηλικιωμένους. Οι δυο τους θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες και στο δρόμο τους θα συναντήσουν αξιοπερίεργα όπως σκυλιά που μιλάνε, σπάνια πουλιά και φυσικά τον κακό της ιστορίας!