Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη που έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις για να διαφυλάξουν τη συλλογική τους σύμβαση, εκφράζει η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης.
Καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων με απαρχή την Παρασκευή 21 Μάρτη στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων και
στο κλείσιμο του εισπρακτικού μηχανισμού (ταμείου) από τις 7 π.μ. - 11 π.μ.
Η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης τονίζει ότι η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στο «Παπαγεωργίου» με την απειλή των ατομικών συμβάσεων να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους είναι αναπόσπαστο μέρος της συνολικής επίθεσης που έχει εξαπολυθεί από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-μεγαλοεργοδοσία στο δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα.
«Όπως ενιαία είναι η επίθεση, έτσι ενιαία πρέπει να είναι και η απάντηση της εργατικής τάξης και συνολικά του λαού. Μόνη διέξοδος είναι μια πλατιά λαϊκή συμμαχία που θα φρενάρει τα αντιλαϊκά μέτρα και θα ανοίξει τον δρόμο για την συνολική ανατροπή σε επίπεδο οικονομίας και εξουσίας.
Καλούμε το λαό της Πολίχνης και όλης της περιοχής να δείξει ποικιλόμορφα την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου", αλλά και σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς που βρίσκεται στο στόχαστρο».